Om oss

Dette er oss

Mitt navn er Vibeke.B.Letnes jeg er født 23.12.77. Jeg er oppvokst i ei lita bygd som heter Storås. Vi hadde en labrador når jeg var ei lita pi , ellers så har jeg hatt både katt, undulater, marsvin, dvergveddere, hamster og fisker opp gjennom oppveksten min.

Senere flyttet jeg til Trondheim og gjorde ferdig min utdannelse som kokk. Og her traff jeg min mann Ronny . Vi har to barn sammen, Vilde født 2000 og Fredrik født 2003. Vi bor på Byåsen nær bymarka, dette er noe som passer oss utmerket. Ellers er vi så heldig og ha hytta til mine foreldre på Hæmnkjør`n og svigerforeldrene min har ei deillig hytte på Hitra der vi tilbringer mye tid i helgene.

Men når jeg igjen stiftet egen familie var ønske om hund igjenn veldig stor. Derfor fikk jeg min første silki i bryllupsgave fra min kjære mann Ronny. Han er snilleste mannen jeg noen sinne har møt og veldig tålmodig med dama si.

Enga`s Kiera kom til oss i august 2005 ca 14 dager før vi giftet oss. Hun er ei helt uttrolig tispe som vi er blitt veldig gla i . Sier tusen takk til oppdretter Anita U Baksettersven for at vi fikk kjøpe denne uttrolige tispen.

Med kiera i hus har interessen for rasen bare vokst og vokst. Vi startet tidlig med utstilling og fikk go hjelp til og begynne med fra Ine meidell. Var ikke helt enkelt og få med seg alt helt i begynnelsen. Den sommeren kiera fylte 2 år fikk hun et kull der vi bestemte oss og holde igjenn en tispe. Nala. Rett etter kullet var levert ble Kiera norsk utstillings champion (august 2007). Så etter dette har ting bare ballet på seg.

Meg

Kennelnavnet

Så sommeren 2009 bestemt vi oss og søke på kennelnavnet. Vi hadde noen alternativ og Silkiblue ble godkjennt av FCI. Så var det bare og vente til protesttiden var over. Endelig torsdag 12.11.2009 kom brevet fra NKK navnet SILKIBLUE var godkjennt og mitt. Hurra. Da var det bare og sende inn pairer og registrere det siste kullet til Kiera. Dette blir spennende.

Hva tiden vil bringe, vil tiden vise!