Clara`s Valper

Coco Chanel Silk Of Bohemia + Silkiblue`s Miraculix

Dette er Clara`s første kull. De ble født den 17.10.2013. 5 så nøster kom til verden midt på natta. 2 tisper og 3 gutter. Dette er første gangen at jeg har kunnet bruke en hanne etter meg selv. 

Silkiblue`s Storm Roll

Storm bor hos Tonje og Magnus oppe i Meldal`n. Denne gutten kommer jeg nok til og vise litt.

Silkiblue`s Storm Roll

Silkiblue`s Ocean Wawe

Denne gutten bor i Trondheim hos Bodil, Hanna og Sara. Han er på bildet 5 mnd gammel og blitt Bim på sitt første valpeshow. Hans daglige navn er Lauritz.

Silkiblue`s Ocean Wawe 5 mnd

Silkiblue`s Earth Movment

Denne jenta flyttet til Frode og Birgitte i Ålesund. Og hun kalles nå Alva. Hun ble stillt på Nkk sin utstilling i Ålesund for første gang i klassen 6-9 mnd gammel. Her ble hun Bir og Big 3. 

Silkiblue`s Earth Movment 7mnd

Silkiblue`s Fire Light

Chicco som de kaller han til daglig flyttet opp til Steinkjer. Der lever han livets glade dager hos Ottar og Ingunn. Chicco har også blitt Bim på sitt første valpeshow.

Silkiblue`s Sunny Morning

Olivia var den som flyttet lengst. Rune og Mari kom og tok henne med seg ned til Oslo der hun lever sammen med 2 andre hunder. Håper på og få treffe henne igjen når vi er ute og reiser.

Coco Chanel Silk Of Bohemia + Seli The Boy To Paradise Passion

Dette er Clara`s andre kull. De ble født den 29.11.2015. 2 tisper og 2 gutter kom til på kvelden, alle veide ca 200 gr ved fødsel.

Silkiblue`s Candy King

Silkiblue`s Candy King tildaglig kalt Oddvar bor hjemme hos Janniken Holm med familie her i Trondheim. Eier er kennel Silkiblue. 5 mnd på bildet.

Silkiblue`s Candy Sweet Lollipop

Silkiblue`s Candy Sweet Lollipop til daglig Nora bor hjemme hos Kathrine Rofstad her i Trondheim . Eier kennel Silkiblue. 3 mnd på bildet.

Silkiblue`s Candy Magic

Silkiblue`s Candy Magic til daglig Rolf flyttet lengst. han nyter dagene hos Hans med familien i

Silkiblue`s Candy Kiss