Om oss

 

Mitt navn er Vibeke. B. Letnes jeg er født i 1977. Jeg er oppvokst i ei lita bygd som heter Storås. Traff min kjære mann når jeg tok min kokke utdannelse i Trondheim i 98. Har to barn sammen, Vilde født 2000 og Fredrik født 2003. Vi giftet oss høsten 2005, bor på Byneset/Trondheim i en enebolig med en stor inngjerdet hage, her hundene har sin boltre plass.  Ellers er vi så heldig å ha ei deillig hytte på Hitra der vi prøver å tilbringer mye tid i helgene.

Enga`s Kiera kom til oss i august 2005 ca 14 dager før vi giftet oss. Hun er ei helt uttrolig tispe som vi er blitt veldig gla i.
Med Kiera i hus har interessen for rasen vokst. Vi startet tidlig med utstilling, fikk god hjelp i begynnelsen fra Ine Meidell. 

Sommeren  2007 fikk vi kennelens føste kull, Kiera fødte 1 gutt og 2 tisper 08.06.2007. Vi fikk godkjent vårt kennelnavnet Silkiblue i 2009. Dette var starten..... 

Nå er også min datter Vilde mer og mer innvolvert i kennelen. Hun har gått flere kurs og liker å være aktiv med hundene. Etter at hun var i USA til Barbara Beissel Kennel Lamplighter i flere mnd tok hun silkyen Aslett Lamplighter American Tail "Uno" hjem. Han er hennes egen lille mascot.

Meg med C.I.B N SE DK FI UCH Silkiblue's Sweet Dream

Mitt første kull sommeren 2007. Begge tispene fra dette kullet ble championer.

Med vennlig hilsen

Vibeke Bergfall Letnes